KristalCoatings.nl | A new generation is calling | diversen klantahw

Bezoek ons op: Facebook | Nederlands | English      

Over ons | Produkten | Acties | Beurzen | Nieuws | Nieuwsbrieven | Dealers | Diversen | E-mail |

   
    De Chemicus | Klanten aan het woord

Spotlight

De KRISTAL TIME produktlijn
Zeer snelle droogtijden bij enkel 20 graden Celsius


KRISTAL Universal TimeClear (meer informatie)


Testimonials

"Enige tijd geleden, ongeveer 4 maanden, werd ons bedrijf benaderd met het verzoek om de Kristal blanke lak uit te proberen. Hier een simpele conclusie van wat mijn bevindingen zijn. De blanke lak laat zich na even experimenteren gemakkelijk verspuiten ...(lees verder)"


Kennis maken

Om kennis te maken met de nieuwste produkten van Kristal Coatings hebben wij een kennismakingspakket van € 165,- samengesteld. Een pakket kunt u eenvoudig bestellen via onze site en wordt u zonder verzendkosten toegezonden.

Klanten aan het woord

Ongeveer een klein jaar geleden ben ik in aanraking geraakt met time clear. Op zich ben ik helemaal niet van de snelle lakken, maar dit product was bijna perfect. De verdunnig was iets te snel. Het was ook een test pakket.

Maar toen was er een slow verdunning en die is wel helemaal top! De lak laat zich prima verspuiten en het bespaart een hoop stook kosten. Je spuit een object, maakt je spuit meteen schoon, je komt terug de cabine in en je kan het object uitpakken.

Perfect! De volgende kan er in. Ideaal voor de kleinere klussen.
EA Riesenbeck Autoschade RNB Amsterdam te Amsterdam

Wij zijn sinds vorig jaar een tevreden gebruiker van Kristal Coatings." Marco van Bunderen is een doorgewinterde ervaren allrounder in het autoschadevak en het restaureren van Masarati's is voor hem een dagelijkse bezigheid. "Ik ben iemand die voor kwaliteit kiest en ik vind dat de blanke lak met de nieuwe 50 graden verharder niet onder doet voor de huidige A-merken.
Marco van Bunderen, VB Autoschade te Monster

Enige tijd geleden, ongeveer 4 maanden, werd ons bedrijf benaderd met het verzoek om de Kristal blanke lak uit te proberen. Hier een simpele conclusie van wat mijn bevindingen zijn. De blanke lak laat zich na even experimenteren gemakkelijk verspuiten, iets afdunnen tot 15% geeft het beste resultaat. Tweemaal blanke lak op het uitspuitgedeelte geeft ook geen gele verkleuring. Ook prijstechnisch gezien is het een prima vervanging van de huidige blanke lakken en natuurlijk de droging, die kost minder energie. Een nadeel, een zakkertje heeft wel een IR nodig om echt door te harden. Al met al, ik blijf nog wel even Kristal blanke lak spuiten.
MTH, Autoschade Lotte te Purmerend

Autoschade Junior te IJmuiden is een schadebedrijf dat sinds 1999 door hem gerund wordt. Met z`n twee man personeel kan hij een aardige klantenkring onderhouden, maar dan moet je ook nog eens de kosten in de gaten houden. Wat ik zocht was een goed schuurbare surfacer en een mooie heldere blanke lak voor een leuke prijs, zodat ik dat weer kon doorspelen naar m`n klanten en dan blijft het schadevak ook nog eens LEUK!! Sinds een klein jaar werk ik met kristal coatings en daar heb ik gevonden wat ik zocht: een goed betaalbare surfacer en blanke lak van topkwaliteit en ook nog eens makkelijk verwerkbaar met een en dezelfde verharder. Ik ben zeer tevreden over deze producten. Zeker niet onbelangrijk zijn de grijswaarden in de grondverf,waarvan ik dacht dat dat alleen bij de grote lakboeren te halen was. En dan de blanke lak, die is mooi helder en heel makelijk te verspuiten, kortom door een beetje prijsbewust om je heen te kijken, blijft het allemaal nog leuk ook.
Leo van den Eijnde, Autoschade Junior te IJmuiden

Indien u een testimonial over ons en/of onze produkten wilt insturen, kunt u gebruik maken van ons mailformulier.


Het laatste nieuws leest u
op onze Facebook page